Velkommen til nyhetsbrev uke 14

Velkommen til nyhetsbrev uke 14

Millionerstatning for useriøst håndverksarbeid

Denne uke har vi skrevet om en kjøper som fikk millionerstatning for useriøst håndverksarbeid. Det som startet som en ombygging av underetasjen til utleiedel, endte i rettssak da en gjennomgang av det elektriske anlegget avdekket store feil og fare for liv og helse. Erstatningsbeløpet endte på over tre ganger kontraktssummen! Denne saken er eksklusiv for dere medlemmer, og det vil bli mer eksklusivt innhold fremover. Les saken her.

Diskusjonsgruppe for boligkjøpsrett

Visste du at vi har en egen facebook-gruppe? Gruppen er dedikert til å fremme diskusjon om trygg og informert bolighandel i Norge. Den er et samlingspunkt for boligkjøpere, selgere, advokater, meglere, og andre som er interessert i boligmarkedet. Vårt mål er å skape et åpent, inkluderende og informativt miljø hvor medlemmer kan lære, dele erfaringer, og få råd om alle aspekter ved kjøp og salg av bolig. Sjekk ut siden: https://www.facebook.com/groups/897642548643524

Sjekk ut vår Facebook-gruppe for mange spennende diskusjoner om boligkjøpsrett!

Har du spørsmål om tryggere bolighandel, innspill, forslag til nye artikler, domsanalyser eller saksvurderinger, kan jeg kontaktes på email: helle@tryggere-bolighandel.no.

Med ønske om en riktig god helg!

Vennlig hilsen
Tryggere Bolighandel

Helle H. Solli
daglig leder